TELEFON 51 77 59 09

Hvis jeg ikke tager telefonen, så læg en besked. Jeg tager ikke telefon når jeg behandler - men jeg vender hurtigst muligt tilbage til dig.

Hvad er fodterapi

Fodterapi er forebyggelse og behandling af fodlidelser ydet af en statsautoriseret fodterapeut. Autorisationen er din garanti for fodterapeutens anerkendte uddannelse og dermed behandlingens kvalitet.

Fodterapi kan være en nødvendig del af behandlingen f.eks. ved sukkersyge og mange gigtlidelser. Vi har imidlertid alle behov for den forebyggende indsats, der består i kontrol af fodstatus, vejledning om egen pleje, fodtøj, fodgymnastik og andet, som kan bevare sunde fødder eller give øget mobilitet.

En statsautoriseret fodterapeut behandler en nedgroet negl let og smertefrit ved hjælp af en metalbøjle, der fastgøres til neglen med lim. Fejlstillinger i fødderne aflastes med indlægssåler fremstillet efter funktionelt aftryk.

Al behandling hos en statsautoriseret fodterapeut foregår selvfølgelig under sterile og hygiejniske forhold.

Det kan jeg hjælpe dig med.

Statsautorisation

Statsautoriserede fodterapeuter er specialuddannede i at undersøge, behandle og vejlede i fodsundhed.
Vi har viden om sygdomme der kan påvirke fødderne: Diabetes, kredsløbs- og gigtsygdomme, og hudsygdomme der omfatter fødderne.
Når du vælger at gå til en statsautoriseret fodterapeut har du mulighed for at klage til Styrelsen for Patientklager hvis du ikke er tilfreds med din behandling.

Tilskud

Er du medlem af sygeforsikringen danmark kan du få tilskud til udvalgte behandlinger, læs mere på www.sygeforsikring.dk.

Er du pensionist kan du søge om helbredstillæg hos kommunen, hvor du så kan få tilskud til behandlingen. Spørg på kommunen om information.

Fodterapeut Jane Nissen  · Adelgade 109C · 540 Bogense · Bookning: 5177 5909