TELEFON 51 77 59 09

Hvis jeg ikke tager telefonen, så læg en besked. Jeg tager ikke telefon når jeg behandler - men jeg vender hurtigst muligt tilbage til dig.

Få scannet dine fødder

Fejlstillinger i fødderne kan give ondt i knæ, hofter, ryg eller nakke, dette skyldes at disse fejlstillinger giver en forkert gangafvikling.

Jeg laver en grundig undersøgelse af dine fødder, hvor jeg kan se evt. fejlstillinger, ( se mere under fanen fejlstillinger ), jeg undersøger sine led, tjekker for evt. skævhed i ryggen m.m.

Jeg har på klinikken en scanner, så jeg kan scanne dine fødder og få et nøjagtigt billede af hvor du har stort tryk, der kan give gener i form af hård hud, ligtorne og evt. sår, jeg kan se om du afvikler korrekt på dine fødder når du går og ud fra dette afgøre om du har brug for indlæg i dine sko.

Alle mine indlæg er individuelt opbyggede og tilpasset nøjagtigt til dine fødder.

KIG IND OG FÅ EN SNAK OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG.


Pris

Få scannet dine fødder og bliv opmærksom på, hvor smerter evt. stammer fra. Du kan også få scannet i forhold til dit løb/træning.

Kr. 310,- 

Skal du efterfølgende have lavet indlæg, fratrækkes scanningen den endelige pris.

OM INDLÆG

Fodterapeuter er specielt uddannede til at fremstille indlægssåler. Der skelnes mellem korrigerende og aflastende (forebyggende) indlæg.

Vi laver indlæg til ethvert behov, om du er elite sportsudøver, barn eller pensionist så finder vi en for dig optimal løsning. Vi benytter de mest moderne metoder til indlægsfremstilling herunder scanning af din fod.

Diabetes og leddegigt patienter kan få tilskud til alle typer indlæg. Er man ligeledes medlem af sygesikringen Danmark opnås tilskud i alle tre grupper.

Formålet med at lave indlæg er at fordele kropsvægten på hele fod skelettet således foden ikke kun bliver belastet på enkeltområder. Dette giver ofte hård hud, ligtorne, revnede og sprækkede hæle samt ømme fødder.

Fodterapeut Jane Nissen  · Adelgade 109C · 540 Bogense · Bookning: 5177 5909